Em dic Aina, enguany he començat una nova etapa, el Batxillerat. Després d'un procés de selecció molt competitiu em van acceptar al programa Bojos per la ciència 2019 per realitzar el curs de Biomedicina.
He creat aquest blog per donar a conèixer les meves experiències personals i acadèmiques i valorar la importància d'aquesta gran oportunitat.


Aquí comença la meva aventura...


divendres, 11 de gener de 2019

ACTE D'INAUGURACIÓ


Aquest divendres 11 de gener a l'Hotel Món Sant Benet, es va celebrar l'acte d'inauguració de Bojos per la ciencia 2019 organitzat per la Fundació Catalunya La Pedrera. A l'acte van ser convidats els 282 estudiants seleccionats dels 11 cursos diferents i tots relacionats amb la ciència.

Una mica més tard de les 17h va començar la presentació de la mà de dos ex participants del programa, fent èmfasi en el gran nombre de sol·licituds rebudes que any rere any són més; amb la particularitat del creixement de representació de les dones en el món de la ciència.


A continuació, les coordinadores dels 3 nous cursos d'aquesta edició van exposar la seva experiència personal i professional des de els seus inicis fins arribar a la seva posició actual. La Dra. Isabel Graupera, la coordinadora del curs de Medicina, va ser qui em va emocionar més. Durant la seva formació va ser capaç de compaginar-la amb una familia de 3 fills i gràcies a la seva lluita constant, va arribar a acabar la seva brillant carrera.

També van assistir ex participants d'altres edicions per transmetre el canvi positiu que van tenir després d'acabar el curs i encoratjar-nos a aprofitar-ho al màxim.

Va concloure l'acte el director en l'àmbit de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Seguidament, tots els participants vam anar a fer-nos una foto grupal junt amb tots els coordinadors dels cursos i després una per cursos. Aleshores vaig poder conèixer els meus companys.


A l'endemà començava el curs amb l'IRB Barcelona al Parc Científic de Barcelona.